Partners – FI

Etusivu  |   Resurssit   |   Uutiset |  Partnerit

PARTNERIT

KulturLife gGmbH on voittoa tavoittelematon järjestö, joka sijaitsee Saksassa Kielin kaupungissa. Järjestö on keskittynyt interkulttuuriseen vaihtoon ja transformatiiviseen oppimiseen. Järjestön visiona on tuoda ihmiset yhteen mahdollistaen oppimisprosesseja ja sisäisten esteiden ylittämistä. Yksilöiden välistä ymmärrystä lisäämällä voidaan edistää yhteistöjen rauhanomaisempaa ja oikeudenmukaisempaa elämää globalisoituvassa maailmassa. KulturLife järjestää opetusohjelmia lukion vaihto-oppilasvuodesta työohjelmiin, vapaaehtoispalvelua, harjoitteluja ulkomailla jne. nuorille ja nuorille aikuisille mahdollistaen heidän interkulttuurisia kokemuksiaan ja yksilöllistä kehitystään. KulturLife toteuttaa Erasmus+-hankkeita avaintoimella 1 keskittyen nuorten ihmisten persoonallisten, sosiaalisten ja ammatillisten taitojen kehittämiseen tukemalla nuorten aikuisten liikkuvuutta Euroopassa sekä toteuttaen Erasmus+-hankkeita avaintoimella 2 edistääkseen ymmärryksen, inkluusion, tasa-arvon ja kunnioituksen teemoja yhteiskunnassa.

https://kultur-life.de

RightChallenge on kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on edistää opetusta ja koulutusta sosiaalisen inkluusion ja tasa-arvoisten mahdollisuuksien teemoista. Järjestö edistää aktiivista, vastuullista ja demokraattista kansalaisuutta koulutuksen ja sidosryhmien kanssa muodostamiensa kumppanuuksien kautta. RightChallenge tarjoaa perusopetusta ja perheopetusta, ammatillista koulutusta, terveys -ja kuntoutuspalveluita, asumis -ja hoivapalveluita sekä töitä ja aktiviteetteja erityisryhmille. RightChallenge uskoo koulutuksen olevan olennainen osa nuoren henkilön kehitystä, jotta nuorella on valmiudet osallistua yhteiskuntaan perheen, työn, yhteisön ja vapaa-ajan harrastusten kautta.

https://rightchallenge.org

Vuonna 2021 perustetun Learning for Integrationin tavoitteena on edistää kielten oppimista ja kulttuurisensitiivisyyttä maahanmuuttaja -ja pakolaisperheiden lasten sekä nuorten keskuudessa Suomessa ja muissa pohjoismaissa fasilitoiden heidän integraatiotaan uuteen kulttuuriin, monikulttuurista yhteiskuntaa kehittäen. Järjestöllämme on pitkä kokemus kielten opetuksesta ja materiaalien tuottamisesta ja pyrkimyksemme on hyödyntää tätä osaamista tukien tavoitettamme kielitietoisuuden lisäämisestä erilaisten aktiviteettien, kuten esikouluikäisten lasten leikkiryhmien ja aikuisten kieliryhmien sekä ilmaisten kielten opetusmateriaalien ja e-oppimisratkaisujen muodossa kaikenikäisille. Osallistumme useisiin Erasmus+ ja Nordplus-projekteihin, jotka liittyvät maahanmuuttoon ja kielten oppimiseen, teknologiaan ja mediaan, sosiaalisiin ongelmiin, yrittäjyyteen ja heikompiosaisten ryhmiin jne.

www.lfi.fi

Contact info: Marja-Liisa Helenius, Chairperson, marjaliisa@lfi.fi

Center for Social Innovation (CSI) on tutkimus -ja kehitysorganisaatio, joka on keskittynyt edistämään sosiaalisia innovaatioita, jotka voivat tuoda positiivista muutosta paikallisella, kansallisella, alueellisella ja globaalilla tasolla. Nämä kokonaisuudet sisältävät, mutta ne eivät rajoitu hallituksiin, paikalliseen aluehallintoon, voittoa tavoittelemattomiin tahoihin, kaupallisiin toimijoihin tai koulutuksellisiin instituutioihin. CSI-tiimi koostuu ennakkoluulottomista tutkijoista, joilla on tarvittavat resurssit tutkimukseen, yrittäjistä, projektipäälliköistä, kouluttajista ja IT-asiantuntijoista. CSI sisältää osaamisen ja kapasiteetit sosiaalisten tarpeiden identifioimiseen, mukautettujen aloitteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä kestävään kehitykseen. CSI-tiimi tarjoaa asiantuntemusta perinteisestä koulutuksesta ja e-oppimisesta, yrittäjyydestä, startup-yrityksistä, innovaatioista, luovuudesta ja neuvottelutaidoista, IP-neuvontapalveluista, sosiaalisesta vastuusta, liike-elämän ratkaisuista, data-analytiikasta, informaatioteknologiasta, projektinhallinnasta, projektin arviointimenetelmistä, tuotteiden validoinnista, koulutuksesta ja tietokonepeleistä.

https://csicy.com

InterAktion on itävaltalainen järjestö, joka toimii aktiivisesti ihmisoikeuksien ja kestävän kehityksen puolesta sekä maahanmuuttaja -ja pakolaistaustaisten nuorten integroimiseksi yhteiskuntaan, tavoitteenaan rohkaista eri taustoista ja kulttuureista tulevien ihmisten interkulttuurista dialogia epämuodollisten, koulutuksellisten metodien keinoin. InterAktion on perustettu vastaamaan nuorten pakolaisten lisätuen tarpeeseen integraatioprosessin aikana. Järjestö edistää aktiivista kansalaisuutta ja vapaaehtoisuutta nuorten keskuudessa Styriassa edistäen marginalisoitujen ja syrjäytymisvaarassa olevien nuorten inkluusiota ja itsensä kehittämisen taitoja. InterAktion toimii aktiivisesti Trofaiachissa ja Grazissa.

https://www.verein-interaktion.org

Association for Developing Voluntary Work Novo mesto (DRPDNM) is a non-governmental and humanitarian organization, working in the public interest in the fields of social protection, culture, and youth. Our vision is to contribute to more inclusive and open society for all, by integrating socially excluded groups, promoting active citizenship and participation (especially among youth), encouraging the development of NGO sector and civil dialogue. We also work in the field of social care service and implementation of projects funded by local, national and EU programs and funds (ESF, EACEA, EIDHR, EYF, E+, CEI, IPA, BIFC, EuropeAid, INTERREG CENTRA, INTERREG MED, ALPINE SPACE, DANUBE, JUST, H2020, DAPHNE III, COSME …).

Association for Developing Voluntary Work Novo Mesto
Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto
Rozmanova ulica 30
8000 Novo mesto
Slovenia

www.drpdnm.org (under construction)
www.nevladnik.info (temporary site)
drpdnm@gmail.com
+386 (0)7 33 73 920

Euroopan unionin rahoittama. Esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat ainoastaan tämän tekstin laatijoiden näkemyksiä eivätkä välttämättä vastaa Euroopan unionin tai Euroopan koulutuksen ja kulttuurin toimeenpanovirasto (EACEA) kantaa. Euroopan unioni ja EACEA eivät ole vastuussa niistä. 2021-1-DE02-KA220-ADU-000026469